HOME EXPO

27 SEPT - 9 OCT 2022

10 PAGI - 10 MALAM

SETAPAK CENTRAL SHOPPING MALL, LG FLOOR, BOOTH

LAST CALL DAFTAR SEKARANG DAN REBUT VOUCHER DISCOUNT DAN CABUTAN BERTUAH BAGI "HOME EXPO STYLE N SPACE"

Last Call Kini Dibuka Dalam Masa...

Countdown

Ini Kisah Benar. Seorang Anak Bernama Ms.A Telah Berjaya Mengubah Rumah Persinggahan Keluarga Yang Terbiar Menjadi Homestay Sebagai Hadiah Untuk Ibunya. Ini Yang Dia Lakukan:

Amaran: Produk ini tidak sesuai untuk anda yang nak makeover rumah tapi tak nak allocate budget dan mempunyai "EGO" dalam diri merasakan sudah tahu semua perkara berkaitan makeover rumah dan kami bukan cleaners. Kami komited dalam membentangkan idea berdasarkan pengalaman untuk memperindahkan ruang yang terbukti berjaya, kepada anda customer yang meghargai erti kesenian.

3 LANGKAH YANG MS.A LAKUKAN:

✅Hubungi Designer, Edzham Esmail (Style N Space) untuk mendapatkan nasihat pakar.

✅ Nyatakan sejumlah bajet kepada Edzham Esmail.

Menerima segala nasihat dan tunjuk ajar Edzham Esmail tanpa mengubah design yang telah dibentangkan.

Berdasarkan Kisah Di Atas, Kami Kenalpasti Bahawa Antara Masalah Utama Yang  Dialami Tuan Rumah Adalah:

RUMAH TERBIAR/USANG, TIDAK MENJANA PENDAPATAN

TAK ADA MASA YANG MENCUKUPI

TAK ADA ILMU  & TAK RUJUK PAKAR TENTANG UBAHSUAI RUMAH

MEMPERKENALKAN

Ramai orang ingat hired Designers ni mahal, mewah, susah, 'benda boleh buat sendiri' dan macam-macam lagi. Hakikatnya hanya yang pernah mengalami saja yang mengetahui betapa rumitnya proces mengubah suai sesebuah kediaman. 

 

Pernah tak rasa bersalah memperjudikan nasib dan hanya kerana tidak mahu mendapatkan nasihat pakar dengan bayaran beberapa ringgit, akhirnya mendapat kesudahan yang tidak dingini. 

 

Makeover rumah sepatutnya proses yang menggembirakan. Dan Designers adalah alat untuk memudahkan perjalanan dengan apa yang di panggil "creative idea'. Tapi oleh kerana ego, kekurangan sumber dan ilmu serta percaturan strategi yang salah, maka ramai pemilik rumah yang terpaksa menelan pahitnya hempedu berbanding menikmati manisnya madu dalam proses makeover atau pembinaan rumah.

 

Untuk memastikan kita mendapat "creative idea" dengan mudah dan cepat, kita perlukan Designers, ilmu serta strategi yang betul sebagai asas memulakan makeover dan pembinaan rumah.

 

Kami yakin dan percaya, jika pemilik rumah dan Designers mempunyai hubungan yang serasi, pasti hasilnya amat indah. Sudah tentu bila kita telah mencapai keinginan yang dimahukan, kita kan merasa tenang dan bahagia.

 

Atas dasar itu, kami ambil keputusan untuk mengadakan booth-booth dan turun bertemu pelanggan untuk berkongsi serba sedikit ilmu yang kami ada.

 

Anda akan juga mendapat keistimewaan jika berkunjung ke booth kami di mana pelbagai pakej disediakan dengan harga yang hanya terdapat pada hari booth.

 

Kami akan kongsikan tip-tips makeover rumah, memilih kitchen cabinet dan banyak lagi tips menarik daripada Guest Designers kami.

 

"Style Your Space"

 

Jadual Program

29 September 2022 12pm FB Live with Guest Designer

2 October 2022 12pm Lucky Draw

8 October 2022 12pm FB Live with Guest Designer

9 October 2022 Last Call event

KETAHUI RAHSIA 'CREATIVE IDEA' YANG AKAN DIKONGSIKAN OLEH GUEST DESIGNERS. DAPATKAN HARGA KITCHEN CABINET YANG ISTIMEWA DI BOOTH SAHAJA